søndag 24. oktober 2010

Utfordring 4 Skrapperiket..2 måneder til julaften - forberedelsene er i gang..

Da har jeg også så smått begynt med forberedelsene til jul. Dette øverste tenker jeg å legge inn på utfordringen til Skrapperiket. De har en skisse denne gangen.
Bildet er hentet fra nettet, båndet er bast.


Bildet på dette kortet er også hentet fra nettet og kopiert i to størrelser.


Ha en fin søndag videre!

lørdag 16. oktober 2010

Lørdagspussel....

Dagens første kort laget jeg til  min eneste datter som fyller 30 år på mandag - helt utrolig å tenke på hvor gammel jeg har blitt - mor til en 30 åring....ja,ja slik er vel livet :)


Det neste produktet er en pose (det er ikke så lett å se på bildet, men siden jeg allerede har gitt den bort ble det vanskelig å ta flere bilder...), og den var det en veninne som fikk med "noe" oppi.
Jeg fikk kaffe og kaker og en god prat:)


Ønsker alle en fortsatt god helg!

Marit

onsdag 6. oktober 2010

Sukkersøtt utfordring #95


Her er mitt bidrag til denne ukes utfordring hos Sukkersøtt.
Jeg har laget et bryllupskort med hvitt kort, hvitt panel, hvit serviett, hvit blonde, hvit blomst, hvite fjør, hvite pyntenåler, hvite hjerter og et farget motiv jeg hentet fra nettet.



søndag 3. oktober 2010

Farmor fyller 85 år

Min kjære eks-svigermor og mine barns farmor fyller 85 år i dag. Da er det selvsagt på sin plass med en hilsen fra oss her i huset. Kortet står i stil med gaveinnpakkingen - papiret som jeg har brukt som bakgrunnspanel er det samme som gaven er innepakket i. Fikk "tigget" til meg en rest som ble for smal til gaven;)
Ellers er pynten fra ulike steder - Kuttut, Wild Orcid, m.m.

 Sånn ble innsiden - bildet er hentet fra nettet et eller annet sted.

Ha en fortsatt fin søndag!

lørdag 2. oktober 2010

Ny blogg

Hei alle sammen!
Siden det er flere som ikke får sett det jeg legger ut på bloggen min, så har jeg valgt å opprette en ny. Vil tro at jeg kommer til å legge ut det jeg lager på begge bloggene - iallefall en stund fremover, så får vi se....

Her ser dere det siste kortet så langt, et herrekort. Har aldri  før brukt tannpirkere til pynt, men det funka visst det også..:)